21 Nov 2016

I tilfælde af at du søger efter letvægts atletisk sko, men er ikke sikker på hvor du skal begynde, ikke har nogen bekymring. Vi har samlet en oversigt over de allerbedste minimal løbesko evalueringer, der vil hjælpe dig realisere den faktiske goodwill og også den dårlige-om nok den mest garanterende fodtøj i øjeblikket. Husk, at efter at forsøge http://www.skomaster.com/free-50-tr-flyknit-m%C3%83%C2%A6nd-c-1_64_65.html at finde en stor letvægts løbesko, præcis hvad funktioner for bare én person normalt ikke fortsætte med en anden. Fokus på de faktiske evalueringer med hensyn til detaljer om tilbage hæl eller endda midtfodsbuen angreb, samt hvorvidt fodtøj vil arbejde for pronaters.

Valg af allerbedste sti sportssko afhænger helt af den form for atlet du er så godt som den slags stier du opererer. Alle os adskille stien kører fodtøj evalueringer i til 2 primære kategorier-Greatest Letvægts Path Athletic sko, med hensyn til mere kraftfulde atleter købe hurtigere, langt mere adræt, tæt på den-trail støder på, og også den største Polstret & Beskyttelse path Athletic sko, med hensyn til sti atleter, der ønsker meget mere polstring samt sikkerhed gennem sti risici. Det er klart, i tilfælde af at street atletisk sko er faktisk præcis, hvad du følger, tage et kig på vurderingerne af de største Street Athletic sko.

Hver periode faggruppe evalueringer de allerbedste vej sportssko ansigt til ansigt mod hinanden inden for alle disse 2 hovedgrupper. Hver tester forbliver omkring 2-3 dage opererer inden for hver fodtøj, der leverer mål forslag på komfort og lethed, tempo, beskyttelse i forbindelse med match, agility samt lydhørhed. Alle os opererer på en række stier-fra tonet såvel som at flytte for at store, specialiserede bakke stier efter udtørret landskab samt inden snavs samt snefald. Alle os på ingen måde tillade marketingfolk eller endda producenten bias påvirke evalueringerne på nogen måde, hvilket betyder du får ufiltrerede, ærlige kontrol lige igennem specialister.

Post a comment