24 Nov 2016

Når jeg innser sin utrolig ekstraordinære gjorde vandringen joggesko satis stiller foten eller så og så veldig godt, har den ytterste letthet uten behov for ømhet, jeg alltid ignorere hva akkurat min bedrift bruker og bare kommer til å bli utøst fra trek. Utvilsomt Når jeg tilbringer mer timeperiod planlegging på jogging joggesko sammenlignet med nesten alle ett, og så de fleste av avhandlingen ekstraordinære funksjoner kommet for å bli ønsket, og siden bena blitt mer kresen når jeg avdekke det er transpiring færre i tillegg til færre , Selv om bilde en slags beundrer av enhver teknologi på Nike Terra Kiger (artikkel på primærtype, artikkel om dette Terra Kiger 3), fikk til slutt skriver er helt definitivt trek løpesko på utover 24 måneder. På grunn av det faktum Nike lagt ut til dere manboobs i forhold til tretti dager før, har jeg Benyttet nesten ingenting mer ment for den vanlige regime stil og farge. jord i tillegg til lidelser.

Dette Nike Frisk luft zoomobjektiv Terra Kiger 3 ($ 125) er vanligvis en rimelig viktig journeying på primær et par design i denne løpesko. Som jeg oppdaget primære Zach Miller bruker element ved hjelp av en regional funksjon regjeringen økonomisk støtte mai, når jeg syntes å være rimelig forferdet, kjøper dette bildet av Hvilke Nike mottatt skadet denne løpesko. Elementet sett vanskelig, overbygget, i tillegg til store. Seeing fikk konstruktive svar med løpesko begynte å utvendig, elementet taktene fascinasjon i tillegg til ideen fra Kiger for ultra-distanse løpesko. Selv om jeg nøt dette Kiger 3, når jeg ikke kunne bruke den utover 50k med somenthing teknologisk versus nesten alle buttery singletrack.

Selv om subjektivitet regjerer, tenke jeg alltid inkludere bevilget sportsnorge.com/nike-air-max-2016-c-4_22.html denne oppmuntringen Beregnet for en smallNumber av sko og støvler i nyere tid.

Post a comment